Onze kantoren zijn gesloten van 25 december, 2023, tot 1 januari, 2024. Wij zijn opnieuw bereikbaar vanaf 2 januari.

Ontmoet jouw toekomstige collega’s

Luister naar hun verhaal en misschien word jij ook overtuigd om deel uit te maken van Team SBE?

We kijken steeds uit naar gedreven mensen die graag hun tanden zetten in complexe, civiele projecten en creatieve oplossingen. Stuur ons je gegevens door en wij nemen contact op wanneer we een vacature hebben die aan jouw verwachtingen voldoet.

Batoma, Project Engineer bij SBE Namur

“Door de diverse, complexe en multidisciplinaire aard van de projecten en het jonge, dynamische team was ik direct enthousiast om bij SBE aan de slag te gaan.

Mijn eerste project, de Passerelle Bowstring, een stalen loopbrug, staat me nog helder voor de geest, en het was een geweldige leerschool. Wat mijn baan echt geweldig maakt, is het opvolgen van de uitvoering van een project dat ik heb berekend. Op dat moment voel ik me ontzettend waardevol voor de samenleving. Het is gewoon fantastisch en bevredigend om te zien hoe iets wat op papier begon, tot leven komt!

Voor de toekomst heb ik plannen om mijn vaardigheden en ervaring verder uit te bouwen, zowel binnen mijn vakgebied als op interdisciplinaire terreinen. Het mooie is dat dit niet alleen mogelijk is bij SBE, maar ook wordt aangemoedigd!”

Project Manager

Bekijk het verhaal van Guy. Hij werkt als Project Manager bij Team SBE in Sint-Niklaas.

“Het allerleukste? De variatie en telkens de uitdaging om iets nieuws te kunnen doen. Ik heb geen enkele dag die hetzelfde is.”

Word jij de nieuwe collega van Guy?

Maxime, Project Engineer bij SBE Sint-Niklaas

“Afgelopen zomer startte ik mijn zoektocht naar een eerste baan.

Na teleurstellingen bij andere bureaus ontdekte ik via LinkedIn de vacature voor projectingenieur Urbanisme en Wegontwerp bij SBE. De aantrekkelijke mix van grote infrastructuurprojecten en een gezellige werksfeer sprak me direct aan. Mijn motivatiebrief, waarin ik mijn bekendheid met SBE’s projecten benadrukte, leidde tot een verkennend gesprek en uiteindelijk tot een positieve wederzijdse interesse. Eindelijk kon het echte werk beginnen.”

Senior BIM Engineer

Benieuwd naar de carrière van Jan als Senior BIM Engineer bij Team SBE in Sint-Niklaas?

“Ik werk al 27 jaar bij SBE. Ik ben gestart als tekenaar, nadien een paar jaar voltijds ICT-manager geweest en ondertussen ben ik BIM coördinator van de grotere projecten.”

Wil jij net als Jan een mooie carrière uitbouwen bij SBE?

Senior Project Engineer Architecture

Dit is Tom. Hij werkt als Senior Project Engineer Architecture in onze Team SBE-hub in Oostkamp. Benieuwd naar zijn verhaal?

“Ik vind het vooral heel leuk binnen SBE dat er nog altijd een familiale sfeer hangt, dat mensen elkaar kennen.”

Word jij het nieuwste lid van onze SBE familie?

Onze projecten

Of het nu wegen, tunnels, bruggen of kunstwerken zijn, team SBE werkt deze technische huzarenstukjes graag tot op de kilonewton en millimeter juist uit. Een overzicht van enkele lopende projecten en afgewerkte realisaties.

Bekijk alle projecten
vooraanzicht - eenden - vogels - water - visual - fiets- en voetgangersbrug Zulte

Heb je vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren: we helpen je graag verder!

Contacteer ons