Bestel hier de gratis ‘Inspiratiegids 2024’,
en geniet van meer dan 150 pagina’s aan kunstwerken en landschappen van SBE, Urbanisme & Infra.

Ben je student?

Vind hier alle nuttige informatie en misschien word jij ook overtuigd om deel uit te maken van Team SBE?

We kijken steeds uit naar studenten die graag hun tanden zetten in complexe, civiele projecten en creatieve oplossingen. Stuur ons je gegevens door en wij nemen contact op wanneer we een vacature hebben die aan jouw verwachtingen voldoet.

Student Challenge
Student challenge

Wie zijn we?

Welkom bij SBE! Als toonaangevend studiebureau zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde en ambitieuze studenten die gepassioneerd zijn door het ontwerp en/of de berekeningen van complexe bouwkundige projecten. Of je nu zoekt naar een stageplaats, een begeleiding voor je masterproef of gewoon nieuwsgierig bent naar wat ons bedrijf te bieden heeft, hier ben je aan het juiste adres!

 • IR jobfair
 • Modulor
 • IR Jobfair
 • Moulor
 • Puotrix
 • Infratech
 • Modulor
 • Poutrix
 • Hermes
 • Poutrix
 • Hermes
 • VTK

Waar kan je ons vinden

Vorig academiejaar waren wij aanwezig op tal van jobbeurzen! Wij communiceren asap de nieuwe data voor het komende academiejaar! Kom jij ons dan ook een bezoekje brengen?

17/10/2024 Drawing Your Future Matchmaking Event, HoGent
2025 Jobfair VDAB, Berchem
2025 IR. Job Fair, Polytechnische kring, Etterbeek
2025 Poutrix Bouwkundebeurs, Gent
2025 Archiefair, De Loeiende Koe, Gent
2025 Job Fair NEXT, Brussel
2025 Job Fair NEXT, Gent  
2025
Journées de l’Industrie, Louvain-La-Neuve
2025 Odisee Jobhappening, Aalst
2025 Jobfair Modulor, Antwerpen
2025 Hermes Job & Stage Event, ICC, Gent
2025 EMECS Jobfair, PKarus, Gent
2025 VTK Jobfair, Brabanthal, Leuven
2025 Jokerweek, De Loeiende Koe, Gent
2025 Jobbeurs Technologiecampus Gent, ICC

Zag jij één van onze Experts at play al eens bij jou op de campus? Nieuwsgierigheid aanwakkeren en kennis delen zit in ons DNA!
Daarom zijn we trots om regelmatig gastlessen te verzorgen op universiteiten, hogescholen en andere onderwijsinstellingen. Houd dus zeker je lessen in de gaten en wie weet kan jij binnenkort één van onze collega’s ontmoeten. Aarzel niet om hen aan te spreken, vragen te stellen en meer te weten te komen over de uitdagende projecten waaraan wij dagelijks meewerken!

Zin in een stage of masterproef bij SBE?

Onze stageprogramma’s bieden studenten de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in verschillende facetten van de bouwkunde. Of je nu geïnteresseerd bent in het ontwerp van een betonnen brug, het berekenen van een beweegbare sluisdeur of een ander aspect van het vakgebied, wij bieden diverse stages die aansluiten bij jouw interesses en studieachtergrond.

Ben je eerder op zoek naar een bedrijf om je masterproef uit te werken? Onze Experts at Play horen graag waar we jou bij kunnen ondersteunen!

Heb je een vraag voor ons? Neem dan rechtstreeks contact met ons op via recruitment@sbe.be

Summer Festival

Starterjobs? Zij deden het jou voor…

Lees hier de verhalen van jouw toekomstige collega’s en misschien word jij ook overtuigd om deel uit te maken van Team SBE?

We delen graag ook enkele sollicitatie tips met jou…

Student Challenge

Hou je van ontwerpwedstrijden?

Dan heb je zeker al gehoord van de SBE Student Challenge?

Het is niet zomaar een wedstrijd, maar een manier om studenten op een ongedwongen manier te laten kennis maken met ontwerpuitdagingen die voor hen minder alledaags zijn, maar voor de experts van SBE dagelijkse kost.

Onze projecten

Of het nu wegen, tunnels, bruggen of kunstwerken zijn, team SBE werkt deze technische huzarenstukjes graag tot op de kilonewton en millimeter juist uit. Een overzicht van enkele lopende projecten en afgewerkte realisaties.

Bekijk alle projecten
Student Challenge

Heb je vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren: we helpen je graag verder!

Contacteer ons