Bestel hier de gratis ‘Inspiratiegids 2024’,
en geniet van meer dan 150 pagina’s aan kunstwerken en landschappen van SBE, Urbanisme & Infra.

Ontdek meer over onze Experts at Play

Want wij zijn steeds op zoek naar gedreven mensen met een hart dat sneller gaat kloppen voor innovatieve ideeën en creatieve ontwerpen.

Ben jij wie we zoeken en voel je je aangesproken door onze onderstaande waarden? 

A playfully serious team

En dat menen we, want bij team SBE is hard werken veel fun.

Zo dagen we elkaar regelmatig uit met activiteiten die soms een sportieve inspanning en dan weer een smakelijke ontspanning vragen. Vanaf dag 1 krijg je mogelijkheden om de warme sfeer bij SBE te ontdekken. Daarnaast is met een eeneiige tweeling aan het hoofd het familiaal karakter niet weg te denken (Jan en Koen, onze CEO’s, vinden het dan ook niet erg als je hen aanspreekt met de verkeerde voornaam).

With no small plans

Binnen onze sector wil SBE de beste werkgever zijn.

Daarom bieden wij jou alle kansen om mee te zijn met de veranderingen van de toekomst en een expert te worden in de vakgebieden die jij kiest.​ Van administratief medewerker tot ingenieur, durf te dromen want bij SBE geef jij jouw carrièrepad zelf vorm. Dankzij ons duurzaam loopbaanbeleid moedigen we jou aan om plannen te maken en dingen in beweging te zetten.

Known for countless technical masterpieces

Sluizen, (fiets)bruggen, kaaimuren, … we doen het allemaal.

Één voor één technische huzarenstukjes die tot op de kilonewton en millimeter juist moeten zijn. Creatieve, innovatieve en duurzame oplossingen uitdenken is net dat wat onze experts het liefst doen van allemaal, want simpel kan iedereen. SBE heeft dan ook steeds de beste en nieuwste software in huis zodat jij deze complexe projecten succesvol kan realiseren.

Ontmoet jouw toekomstige collega’s

Misschien word jij ook overtuigd om deel uit te maken van Team SBE. want wij zijn steeds op zoek naar gedreven mensen die graag hun tanden zetten in complexe, civiele projecten en creatieve oplossingen.

Luister naar hun verhaal

Onze projecten

Of het nu wegen, tunnels, bruggen of kunstwerken zijn, team SBE werkt deze technische huzarenstukjes graag tot op de kilonewton en millimeter juist uit. Een overzicht van enkele lopende projecten en afgewerkte realisaties.

Bekijk alle projecten
vooraanzicht - eenden - vogels - water - visual - fiets- en voetgangersbrug Zulte

Heb je vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren: we helpen je graag verder!

Contacteer ons