Bestel hier de gratis ‘Inspiratiegids 2024’,
en geniet van meer dan 150 pagina’s aan kunstwerken en landschappen van SBE, Urbanisme & Infra.

SBE opnieuw genomineerd voor Trends Gazellen 2024

19/12/2023

Met grote vreugde delen wij mee dat SBE opnieuw is geselecteerd als een Trends Gazelle Oost-Vlaanderen 2024, ditmaal in de categorie van ‘grote bedrijven’.

Jaarlijks, en dit keer voor de 23e keer, reikt het financieel-economische tijdschrift Trends prijzen uit aan de 250 snelst groeiende bedrijven per provincie, gebaseerd op groei in toegevoegde waarde, personeelsbestand en cashflow. Volgens Trends zijn de genomineerden, bekend als Gazellen, competitieve ondernemingen die een positieve invloed uitoefenen op het ondernemingsklimaat in hun regio. “Daardoor vormen ze een integraal onderdeel van het economische landschap in Vlaanderen. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid,” aldus de redactie van Trends.

Deze erkenning zou niet mogelijk zijn geweest zonder onze toegewijde #expertsatplay, klanten, partners en andere stakeholders. Onze oprechte dank!

We kijken vol verwachting uit naar de aankondiging van de winnaars tijdens de avond van de Trends Gazellen op 27 maart 2024.

  Ander nieuws

  Benieuwd naar wat er beweegt binnen SBE? Of bij welke projecten we betrokken zijn? Via dit nieuws houden we jullie op de hoogte van onze projecten en het reilen en zeilen binnen SBE .

  Ontdek onze artikels
  Luchtbeeld van Seine-Schelde - sluis Harelbeke - vistrap - schipy

  Heb je vragen?

  Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder!

  Contacteer ons