Bestel hier de gratis ‘Inspiratiegids 2024’,
en geniet van meer dan 150 pagina’s aan kunstwerken en landschappen van SBE, Urbanisme & Infra.

Nieuwe vestigingen voor SBE in Brugge-Oostkamp en Mechelen

30/06/2023

Studiebureau SBE, met z’n 35 jaar een toonaangevend ingenieursbureau op het gebied van bouwkundig en technisch advies, kondigt met trots de opening aan van twee nieuwe satellietkantoren in Mechelen en Brugge-Oostkamp. Met deze uitbreiding wil studiebureau SBE niet alleen de regionale aanwezigheid vergroten, maar ook gekwalificeerde ingenieursprofielen aantrekken.

Waarom extra vestigingen?

Met de uitbreiding naar Mechelen en Oostkamp bevestigt studiebureau SBE ook zijn voortdurende inzet om hun diensten dichterbij te brengen en op deze manier hun projecten efficiënter te beheren en uit te voeren. Het openen van deze nieuwe kantoren stelt ons in staat om beter in te spelen op de specifieke behoeften en vereisten van projecten in deze regio’s.

“We zijn verheugd om onze activiteiten uit te breiden naar deze 2 steden”, aldus Koen Thomas, co-CEO van studiebureau SBE. “Deze nieuwe satellietkantoren weerspiegelen onze toewijding om projectgericht te werken en onze collega’s in de verschillende projectteams te voorzien van de best mogelijke ondersteuning in het bieden van bouwkundige en technische oplossingen.”

Het team van studiebureau SBE kijkt ernaar uit om vanaf augustus te starten met de werkzaamheden in de nieuwe hubs. Door middel van deze extra vestigingen wil studiebureau SBE een lokale aanwezigheid creëren en een brug slaan tussen de bedrijfscultuur en talenten in de regio Mechelen, Leuven, Vlaams-Brabant en de Westhoek. Dit stelt het bedrijf in staat om directe en nauwe relaties op te bouwen met zowel ervaren professionals als veelbelovende nieuwkomers in de sector.

“We geloven dat de toekomst van ons bedrijf afhankelijk is van de getalenteerde mensen die we kunnen aantrekken”, zegt Jan Thomas, co-CEO van studiebureau SBE. “Met de opening van onze extra kantoren willen we een aantrekkelijke werkgever worden voor ingenieurs en andere professionals in de regio. We willen hen de mogelijkheid bieden om te werken aan uitdagende projecten, zich verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van ons bedrijf.”

SBE nodigt getalenteerde ingenieurs en professionals uit om contact op te nemen en te ontdekken welke mogelijkheden er zijn binnen het bedrijf. De opening van de nieuwe werkplekken in Mechelen en Brugge-Oostkamp biedt een uitgelezen kans voor geïnteresseerde kandidaten om deel uit te maken van een innovatieve organisatie met een bewezen staat van dienst in de sector.

Zin om ons team te versterken?

Kelly

We zijn steeds op zoek naar gedreven mensen die graag hun tanden zetten in complexe, civiele projecten en creatieve oplossingen.

Ander nieuws

Benieuwd naar wat er beweegt binnen SBE? Of bij welke projecten we betrokken zijn? Via dit nieuws houden we jullie op de hoogte van onze projecten en het reilen en zeilen binnen SBE .

Ontdek onze artikels
Luchtbeeld van Seine-Schelde - sluis Harelbeke - vistrap - schipy

Heb je vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder!

Contacteer ons