Bestel hier de gratis ‘Inspiratiegids 2024’,
en geniet van meer dan 150 pagina’s aan kunstwerken en landschappen van SBE, Urbanisme & Infra.

King George Café wordt SBE Café

12/06/2024
King George

Eind april kondigde het King George Café aan dat het na 8 succesvolle jaren definitief haar deuren zal sluiten en op zoek gaat naar een overnemer.  Intussen is de overname afgerond. Met trots kondigen King George Café en SBE vandaag aan dat vanaf 1 september het café wordt overgenomen door studiebureau SBE. Het Sint-Niklase bedrijf zal het café exclusief openstellen voor zijn 250 medewerkers.

SBE, gelegen op een boogscheut van het King George Café, is al jaren vaste klant voor lunches, vergaderingen en events. Kort na de bekendmaking rond de sluiting zijn beide partijen in gesprek gegaan. Jan Thomas, co-CEO van SBE: “Wij zijn al jaren fan van het concept en interieur van King George Café en ook onze medewerkers komen er heel graag. Toen we met Liesbeth & Nicolas – oprichters van het agentschap King George – rond de tafel gingen zitten was het duidelijk dat zij ook heel erg enthousiast werden van het idee om er onze eigen SBE-plek van te maken.”

SBE Café wordt een plaats waar de ‘SBE experts at play’ kunnen lunchen, koffiedrinken, vergaderen, ideeën uitwisselen of een drankje na het werk kunnen nuttigen onder collega’s. Het café wordt niet meer toegankelijk voor externen.

Nicolas – oprichter King George: “We zijn erg verheugd met deze samenwerking en zijn blij dat SBE zijn eigen verhaal kan schrijven in ons café. Helaas stopt ons café dus als publieke hotspot. Wij willen graag al onze klanten bedanken voor de afgelopen jaren. Ook al stopt King George Café, het creatief agentschap King George – gelegen boven het café in de Driekoningenstraat- blijft uiteraard op volle kracht draaien, samen met onze 25 medewerkers.”

King George Café sluit definitief de deuren op vrijdag 14 juni om 18u. SBE Café opent de deuren voor zijn medewerkers vanaf maandag 2 september.

Dit verscheen hierover in de media:

  • 12/6/21: Lees het artikel uit Het Nieuwsblad hier

Het project

Luchtbeeld van Seine-Schelde - sluis Harelbeke - vistrap - schipy

Heb je vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder!

Contacteer ons